Borders Tisakara Susak Borders Tisakara Susak
Borders Tisakara Susak Borders Tisakara Susak

NAJBOLJA PRILIKA ZA PRVI DOJAM

Tiskara Susak-lines Usluge jedan
Graficka priprema

GRAFIČKA PRIPREMA

Grafička priprema za tisak podrazumijeva pripremanje i prilagodbu gotovih ili polugotovih grafičkih materijala samom procesu tiska. Različite tehnologije tiska, kao i različiti načini dorade grafičkih materijala zahtjevaju i različitu pripremu za tisak. Kod pripreme za tisak nužno je obratiti pozornost na sve elemente samog procesa tiska kako bi finalni proizvod zadovoljio želje klijenta. Također, radimo i nova rješenja za klijente koji želi osvježiti postojeći dizajn ili za one koji su na samom početku svojeg poslovanja. Radimo na MAC platformama s licenciranim softwerima.

Tiskara Susak-lines Usluge dva

DIGITALNI TISAK

Omogućuje tisak malih i srednjih naklada. Prednosti digitalnog tiska su konkurentne cijene malih naklada, brzina isporuke gotovog produkta i mogućnost personalizacije, odnosno individualizacije tiskanih proizvoda. Dugi niz godina koristimo najmodernije strojeve KONICA MINOLTE.

Digitalni Tisak
Tiskara Susak-lines Usluge tri
Digitalni foliotisak

NOVO U PONUDI

DIGITALNI FOLIOTISAK

Zvijezda - plus

Izuzetno smo ponosni da smo prvi u regiji ponosni vlasnici MGI Meteor Unlimited Colors SE, koji će u bezbroj boja ispuniti bezbroj Vaših ideja i zamisli. Ova tehnologija omogućava tisak u boji preko već otisnute folije (zlatne, srebrne...), a kao rezultat postiže nevjerovatne nijasne i efekte.

OFFSET TISAK I DORADA

Offset tisak je najbolji izbor kada su potrebne velike količine. Osigurava preciznu reprodukciju boja, oštar i čist otisak profesionalnog izgleda. Karakteriziraju ga: velika isplativost tiska u velikim nakladama, veća naklada manja cijena po komadu. Dugi niz godina koristimo HEIDELBERG strojeve.

Za završni izgled grafičkog proizvoda i njegovo korištenje potrebna je grafička dorada. Faze grafičke dorade koje izvodimo su: rezanje, savijanje, biganje, perforiranje, štancanje, bušenje, klamani i spiralni uvez, meki i tvrdi uvez.

Offset Tisak
Tiskara Susak-lines Usluge cetiri
Tisak velikih formata

TISAK VELIKIH FORMATA

Radimo do max. širine ispisa 106 cm, postere, slike za izložbe, umjetnička platna i mnogo drugih stvari na modernom CANON pisaču.

KONTAKT

RADNO VRIJEME

ponedjeljak - petak
07:30 - 15:30h

Facebook logo

© 2019 tiskara Sušak. Sva prava pridržana

Lloyds design logo